Z Cloud (M) - Fleet Moss

€110,00
Artikelcode JCH107229
Comfortabel LUVSEAT PU voetbed met zachte polyester banden welke door de zool heen lopen. Perfecte persoonlijke pasvorm. Waterbestending en sneldrogend.
 
 

VERSTELBAARHEID

Chaco Z/strap Sandalen hebben een uniek systeem welke volledig door de zool heen lopen. Zo kan je de sandaal op ieder moment perfect afstellen voor elke activiteit.

Dit banden systeem is eenvouding aan te passen en door de buckle sluiting zitten de sandalen in 1 beweging goed vast. In natte omstandigheden blijft de buckle sluiting perfect zitten. De banden voelen zacht aan op de voet waardoor je geen last hebt van wrijfving of irritatie.

 

LUVSEAT VOETBED

Chaco sandalen geven goede ondersteuning en zijn duurzaam, bevorderen een goede lichaamshouding en ondersteuning van de voetboog de gehele dag door.

In elk paar Chaco-sandalen zit een comfortabel
LUVSEAT
voetbed ingebouwd. Het voetbed heeft een voorgevormde voetboog voor de perfecte ondersteuning. 

 

 
 
 

ULTIEMe DUURZAAMHEID

Chaco voetbedden zijn gemaakt van Polyurethaan (PU). Waarom PU? Omdat PU in tegenstelling tot EVA of andere foams gebruikt in schoeisel niet afbreekt of na verloop van tijd inzakt  door slijtage.  Dit zorgt voor duurzame, slijtvaste producten waar je voeten je dankbaar voor zullen zijn.

 

CHACO GRIP

ChacoGRIP is zelf ontwikkeld door Chaco, een slijtvaste rubber buitenzool voor avonturen op verschillende ondergronden.

Vanaf het land het water in? Geen probleem, Chaco geeft jouw de grip die je nodig heeft. De brede en vlakke zool zorgt er ook nog eens voor dat je stabiel en met zoveel mogelijk contact op je ondergrond staat. 

 

 
 
 

E DYE

Door het gebruik van e.dye worden de kleurrijke banden van Chaco gekleurd zonder een druppel water tegebruiken. Op deze manier kan Chaco naar schatting 0,9 kWh aan energieverbruik en 2,5 liter water besparen per paar geproduceerde sandalen. 

 

 

VEGAN VRIENDELIJK

Alle Chaco Z/strap modellen zijn VEGAN
vriendelijke en worden geen dierlijke materialen gebruikt.

 
0 beoordelen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen